Kontaktirajte nas ili dođite u naše prostorije i dobićete najnovije informacije!       CIPS-VEZA IZMEĐU OBRAZOVANJA I ZAPOŠLJAVANJA!       CIPS-SVE INFORMACIJE O MOGUĆNOSTIMA UČENJA NA JEDNOM MJESTU!      SVE O IZBORU ZANIMANJA I RAZVOJU KARIJERE!

STUDENTSKI DOMOVI - PODGORICA

 


 

Univerzitet Crne Gore

Ovdje mozete naci informacije o studenskim domovima i domovima učenika, stipendiranju studenata, zdravstvenoj zastiti studenata, prevozu studenata, studentskim organizacijama...LINK

 

 

Plavi dvor – dom učenika i studenata u Podgorici

Ovo je popularni naziv savremeno adaptiranog dijela Starog studentskog doma. Ovaj studentski dom je kapaciteta 120 mjesta i rezervisan je za najbolje studente. Jedan broj soba namijenjen je saradnicima koji su u radnom odnosu na Univerzitetu, a stalno im je prebivalište izvan Podgorice.
Takođe u sklopu doma postoji i šest apartmana za smještaj gostujućih profesora. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne sa kupatilom, u rangu hotelskog smještaja B kategorije.
 

Adresa: Svetozara Markovića br.37, 81 000 Podgorica
Telefon: +382 81 237 793

 

Novi studentski dom

Ovo je najveći studentski dom, sa dva paviljona, kapaciteta 868 mjesta, a nalazi se u okviru kompleksa Tehničkih fakulteta. Pored smještajnih kapaciteta, Novi studentski dom ima restoran sa linijskom ishranom, kafe bar, studentski klub, čitaonicu, internet cafe, TV salu. Smještaj u paviljonima baziran je na jednokrevetnim (24), dvokrevetnim (170) i trokrevetnim (168) sobama, tako da stanari četiri sobe koriste zajedničko kupatilo (prosjeno 10-12 osoba).
 

Adresa: Naselje Kruševac bb, 81 000 Podgorica

 

Stari studentski dom


Ovaj studentski dom je lociran u neposrednoj blizini Pravnog i Ekonomskog fakulteta. U okviru ovog doma nalazi se i restoran sa linijskom ishranom. Dom je kapaciteta 240 mjesta. Smještajni uslovi su takvi da je u sobama smješteno 4-6 studenata, a stanari jednog sprata koriste zajedničko kupatilo.
 

Adresa: Svetozara Markovića br.37, 81 000 Podgorica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © cips. All rights reserved.